Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Uudella sääntelyllä parannetaan kuluttajien tietosuojaa, sillä se lisää henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyyttä ja yhtenäistää sääntelyä kaikissa EU-maissa.

 
Tietosuojalausunto

Kotikoira-palvelut

Kokkokallionkatu 17, 33610 Tampere

0442401777, kotikoira@kotikoira.fi

Yhteyshenkilö tietosuojakäytäntöjä koskevissa asioissa

Johanna Leinonen

Kokkokallionkatu 17, 33610 Tampere

0442401777, kotikoira@kotikoira.fi

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Kotikoiran asiakastietorekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon sekä mahdollisesti asiakkaille suunnattuun markkinointiin. Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan Kotikoira-palveluiden omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.  Voimme kuitenkin käyttää henkilötietoja lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi, kuten kirjanpito- ja viranomaistarkoituksiin. Kotikoira-palvelut käyttää asiakastietoja ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja ainoastaan omassa toiminnassaan eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Asiakasrekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin kerätään rekisteröidyn itsestään antamiaan perustietoja, kuten

  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • laskutusosoite

sekä asiakkaan hoito/koulutussopimuksessa, antamia tietoja.

Tietolähteet

Asiakasrekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista tai asiakkaan tekemistä muutoksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas ilmoittautuu Kotikoira-palveluiden kursseille tai tilaa Kotikoira palveluita. Suoramarkkinointikielto tallennetaan asiakkaan erillisen ilmoituksen perusteella. 

Tietojen turvaaminen ja suojaaminen

Rekisteröity manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy vain rekisterin ylläpitäjällä. Kotikoira-palveluiden sähköisen asiakasrekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään pääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurilla ja tietoturvaohjelmalla sekä muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain rekisterin ylläpitäjä ja ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät tai niihin rinnastettavat henkilöt. Rekisterin sisältämät teidot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä Kotikoira-palveluiden edustajia.

Tietojen säilyttäminen, tarkistaminen ja poistaminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen. Emme säilytä vanhentuneita tai tarpeettomia tietoja. Pyrimme pitämään huolen siitä, että henkilötietosi ja muut asiakastietosi ovat ajan tasalla ja oikeasisältöisiä.

Sinulla on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot, saada niistä kopiot ja pyytää poistamaan tietosi.

 

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?